menu
Even voorstellen: Hein van der Veen

Even voorstellen: Hein van der Veen

18-05-2021
Enige tijd terug stond er een vacature open voor logistiek medewerker. Deze vacature is deels ingevuld door onze nieuwe medewerker Femme Weening. Daarnaast hebben we Hein mogen verwelkomen aan ons team.

Ik ben Hein van der Veen. 41 jaar, getrouwd en heit van 2 kinderen, woonachtig in Kootstertille en sinds mei in dienst bij Minco.

In het verleden ben ik regelmatig als klant over de vloer geweest bij Minco. Dit heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Vriendelijk, behulpzaam en altijd een goed advies. Mijn geschiedenis in de bouwwereld is zeer divers. De laatste 8 jaar ben ik werkzaam geweest als interieurbouwer en glazenier bij een bedrijf in Leeuwarden. Na deze 8 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden en gekregen als logistiek medewerker bij Minco.  U zult me dan ook regelmatig druk zien zijn met allerlei zaken, maar vooral met het  zorgen dat u de materialen en het advies krijgt die u wenst.
 

In het verleden ben ik regelmatig als klant over de vloer geweest bij Minco. Dit heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Vriendelijk, behulpzaam en altijd een goed advies.


Wat mij opviel en aansprak is hoe Minco Bouwmaterialen zich het afgelopen jaar staande heeft weten te houden, en een goede manier heeft weten de creëren om sterk in de markt te blijven staan in deze roerige tijd. Dit geeft mij dan ook mede de positieve drive om deel uit te maken van dit team.

Als ik niet aan het werk ben fiets ik graag en maak graag muziek. Ik speel gitaar en als het weer kan en mag speel ik graag met vrienden. Verder geniet ik graag van een goede maaltijd en een lekker koud speciaal biertje. Ook ben ik graag in en om het huis bezig. Al meerdere klussen zijn de revue gepasseerd, en er zullen er vast nog wel meer volgen. Verder ben ik graag op pad met mijn vrouw en de kinderen. Maar voor meerdere zaken de afgelopen 1.5 jaar gooide Corona roet in het eten. 

We zullen elkaar vast vaker tegenkomen, en hoop ik u door mijn ervaring het juiste advies te kunnen geven.

Want, wat is een vakman zonder het juiste materiaal?