Boren assortiment

We hebben een breed aanbod aan producten, zoals een gevarieerd boren assortiment. In deze Blog post vertellen we je meer over ons aanbod en waarvoor je de verschillende soorten kan gebruiken.
Boren assortiment

Boren assortiment

Vorige week hebben we ons online aanbod uitgebreid op het gebied van boren. Via onze website verkochten we eerder alleen slangenboren. We hebben ons aanbod aan hamerboren en platte houtboren hier aan toegevoegd. In een eerdere blog post lieten we al doorschemeren dat we ons aanbod online meer willen uitbreiden, dit gaan we dan ook stapsgewijs doen. De verschillen producten zullen we hieronder bespreken.

Hamerboren

Hamerboor

Hamerboren zijn geschikt voor het boren in steen en beton. Je kan ze bijvoorbeeld gebruiken voor de bewerking van metselwerk, beton en gewapend beton. Deze boren zijn SDS plus vatting voorzien, wat zorgt dat de boor klemvast zit en ook onder zeer hoge belasting nooit zal slippen. De boor heeft twee snijtanden en samen met de hardmetalen punt zorgt dit voor een prachtig resultaat. We verkopen hamerboren in lengtes 110. 160, 210 en 260 mm en daarnaast in verschillende diameters.

Platte houtboren

Platte houtboor

De platte houtboor, ook wel speedboor genoemd, gebruik je voor boren van alle soorten hout inclusief hardhout. De boor is minder geschikt voor het boren van tropische houtsoorten. De boor heeft een gecentreerde punt met snijvlakken, waardoor deze gemakkelijk in het hout trekt. We verkopen deze boren in twee verschillende lengtes en in verschillende diameters. Deze boor wordt verkocht in 152 en 160 mm lengte.

Slangenboren

Slangenboren

Slangenboren zijn geschikt voor vrijwel alle houttypes en ontleent zijn naam aan de spiraalvorm die de boor kent. Deze open spiraal zorgt voor een goede afvoercapaciteit van het zaagsel. Dit komt de levensduur van de boor ten goede en zorgt ervoor dat je deze makkelijk schoon kan houden. De boor heeft een hoog belastbare boorkop met zelfsnijdend schroefdraad. Dit zorgt ervoor dat de boor zicht zelf in het hout trekt. We verkopen slangenboren in lengtemaat 235 mm en de diameters 6 t/m 26 mm. Meer informatie over de voorraad en de verschillende diameters vind je op de productpagina slangenboor 235 mm.

Is er nog voorraad?

We leveren het gehele boren assortiment gelijk vanuit voorraad. Op elke productpagina vind je de actuele voorraad. Dreigt de voorraad op te gaan? Dan vullen we deze bij. Het kan voorkomen dat we tijdelijk geen voorraad hebben. In deze gevallen bestellen we deze boren bij onze leverancier. Dit duurt maximaal drie werkdagen.

Extra informatie

Op de verschillende productpagina’s vind je de voorraadinformatie en extra details over de producten. Heb je ondanks de informatie uit deze Blog nog vragen? Kijk dan op onze veel gestelde vragen pagina of neem contact met op. We plaatsen elke week een nieuwe Blog over onze producten en hun toepassing, acties of ander nieuws. Wil je niks missen? Houd dan onze Blog goed in de gaten. Ben je actief op social media? Vergeet ons dan niet te volgen op Facebook/Twitter.