Even voorstellen Andries Visser

#evenvoorstellen Andries Visser

In onze nieuwe rubriek #evenvoorstellen, stellen we elke twee weken een werknemer van Handelsonderneming Minco aan je voor. Vandaag is het de beurt aan Andries Visser! Andries is ongeveer 2,5 jaar geleden begonnen als verkoopmedewerker. Eerder waren Minze ZijlstraMark GrevelingWikje van der SluisSape Zijlstra en Rindert Zijlstra aan de beurt..

Andries Visser
 • Wie ben je en wat is je rol binnen Handelsonderneming Minco?
 • Ik ben Andries Visser en ik ben verkoopmedewerker. Ik help en adviseer klanten. Daarnaast help ik met het klaarzoeken van orders (met de heftruck).
 • Hoe lang werk je bij HoMinco?
 • Ik werk nu ongeveer 2,5 jaar bij HoMinco.
 • Wat is je achtergrond qua werkervaring?
 • Ik heb nog geen werkervaring buiten Minco, dit is mijn eerste echte (bij)baan. Ik ben hier als 15 jarige begonnen met werken nadat ik hier eerst stage heb gelopen. Naast Minco doe ik de opleiding vestigingsmanager groothandel.  Hier leer ik de fijne kneepjes in de handel, maar doordat ik bij Minco werk heb ik al een voorsprong.
 • Wat zijn volgens jou de belangrijkste onderscheidingen kenmerken (USP’s) van Minco?
 • Zeer scherpe prijzen, voldoende voorraad, klantvriendelijkheid. Klanten worden door enthousiaste werknemers geholpen met passie voor het vak! Elke klant word zo goed en zo snel mogelijk geholpen.
 • Wat spreekt jou het meeste aan binnen hominco?
 • Het team waarmee we werken, we zijn met z’n allen en moeten dus ook als team presteren! Zo zorgen we voor tevreden klanten. We kunnen als collega’s goed met elkaar overweg. Collega’s luisteren goed naar elkaar en communiceren ook goed onderling.
 • Hoe zou een klant het bedrijf omschrijven?
 • Klantgericht, klantvriendelijk (zeer belangrijk), vakkundig en betrouwbaar
 • Wat zijn de meest voorkomende vragen?
 • Hebben jullie ook hout te koop?, Wat zijn de prijzen voor alle materialen bij een verbouwing?, Hebben jullie dit product op voorraad? De meeste producten zijn op voorraad en anders kunnen we het bestellen!
 • Noem eens vijf naamwoorden die bij het bedrijf passen? (bijvoorbeeld betrokken, snel e.d.)
 • Gedreven, vriendelijk, snel, vooruitstrevend en kwalitatief.
 • Wat is je leukste opdracht tot dusver?
 • Ik vind al het werk bij Minco super leuk!
 • Klus je zelf ook wel eens? Zo ja, wat doe je zoal?
 • Ja, thuis zijn er vaak wel klusjes die moeten gebeuren.
 • Waar ben je het meest trots op?
 • De sterke ontwikkeling die Minco doormaakt. Van wat het was, tot wat het nu is. Er is erg veel veranderd. Hierdoor is het nu nog strakker en efficiënter ingeregeld. We krijgen steeds meer producten op bestelling en voorraad. De presentatie is netjes en georiënteerd en daarnaast ben ik trots op de ontwikkeling van het buitenterrein, de (nieuwe) winkel, platenzaag en nieuwe verhuurtak!
 • Jij bent pas tevreden als…?
 • De klant met een tevreden gevoel het bedrijf verlaat. Dan weet je dat het goed zit en daar doe je het ook voor. Als bedrijf is de klant koning! Ook wordt ik tuurlijk erg blij als we een mooie dagomzet hebben gedraaid.
 • Wil je verder nog iets kwijt?
 • Iedereen is van harte welkom bij Handelsonderneming Minco. Kom een keer een bezoekje brengen als je nog nooit bij ons bent geweest! Kan ik jou een keer verwachten? Onze openingstijden vind je hier. Tot dan!