Even Voorstellen Arno Sydo van Lingen

#evenvoorstellen Arno Sydo van Lingen

In onze nieuwe rubriek #evenvoorstellen, stellen we elke twee weken een werknemer van Handelsonderneming Minco aan je voor. Vandaag is het de beurt aan Arno Sydo van Lingen! Arno is ongeveer 4 jaar geleden begonnen als verkoopmedewerker. Eerder waren Minze ZijlstraMark GrevelingWikje van der SluisSape ZijlstraRindert ZijlstraAndries Visser en Gerrit Marinus aan de beurt.

Arno Sydo van Lingen
 • Wie ben je en wat is je rol binnen Handelsonderneming Minco?
 • Mijn naam is Arno Sydo van Lingen. Ik werk iedere zaterdag, soms op vrijdag en tijdens vakanties bij Minco. Mijn functie bij Minco is verkoopmedewerker. Dit betekent dat ik klanten help bij het uitzoeken van de juiste producten. Daarnaast is het mijn taak om de zaterdaghulpen/vakantiekrachten voor een gedeelte aan te sturen/begeleiden in de loods.
 • Hoe lang werk je bij Minco?
 • Ondertussen ben ik al bijna vier jaar werkzaam bij Minco. Ik ben begonnen als stagiair. Dit omdat ik vanuit mijn toenmalige opleiding een week stage ging lopen. Vanuit deze stage kon ik als medewerker blijven.
 • Wat is je achtergrond qua werkervaring?
 • Momenteel ben ik bezig met mijn studie Bank- en Verzekeringsmedewerker. Ik zit in het laatste jaar en doe mijn tweede en afrondende stage bij ABN AMRO Bank op de afdeling Agrarisch. Dit betekent dat ik veel met financieringsvraagstukken bezig ben voor agrariërs. Regelmatig ga ik ook mee naar de klanten.
 • Wat zijn volgens jou de belangrijkste onderscheidende kenmerken (USP’s) van Minco?
 • Wij als Minco staan voor: ruime kennis van onze producten. Wij zijn altijd op zoek naar een betere manier om de klant te kunnen bedienen.
 • Wat spreekt jou het meeste aan binnen Minco?
 • Wij vinden het erg belangrijk dat iedere klant snel en vakkundig wordt geholpen. Dit doen wij door er voor de klant te zijn, of dit nou bij ons op de loods is of als we onze producten bij de klant thuis afleveren met onze Boutaxi.
 • Hoe zou een klant het bedrijf omschrijven?
 • Dit kan maar één ding zijn en dat is, een vakkundig bedrijf met een klantgerichte aanpak.
 • Wat zijn de meest voorkomende vragen?
 • De vraag welke het meest wordt gesteld is, of we de benodigde producten op voorraad hebben. Wel merk ik dat de klanten zich steeds beter voorbereiden voor ze bij ons komen. Dit heeft voor de klant als voordeel dat ze precies weten wat ze nodig hebben. Ze kunnen daardoor snel geholpen worden. Anderzijds heeft dat voor ons als voordeel dat wij snel kunnen schakelen op de wens van de klant, of dit nou via de site besteld is of dat de klant bij ons op de loods komt.
 • Noem eens vijf naamwoorden die bij het bedrijf passen? (bijvoorbeeld betrokken, snel e.d.)
 • Samenwerkend, innovatief, vakkundig, gedreven en nuchter.
 • Wat is je leukste opdracht tot dusver?
 • Toch één van de leukste opdrachten binnen Minco zelf vond ik het herinrichten van het buitenterrein. Hierbij hebben wij met z’n allen veel en netjes werk geleverd. Het resultaat mag er zijn.   Maar natuurlijk zijn we alweer bezig met nieuwe ideeën ook weer voor het buitenterrein, maar ook een herinrichting binnen het pand.
 • Waar ben je het meest trots op?
 • Het meest trots ben ik erop, dat ik in de tijd die ik nu werkzaam ben bij Minco, steeds meer kennis heb kunnen vergaren over de producten die we verkopen. Hierdoor is het ook steeds makkelijker om een goed advies te kunnen geven aan de klanten.
 • Jij bent pas tevreden als…?
 • Een klant volledig heb kunnen helpen bij de vragen die de klant heeft. Of dit nou betekent dat je alleen helpt met het opladen van de materialen of het beantwoorden van hun vragen,  zoals welke materialen er het best kunnen worden gebruikt en hoe deze moeten worden toegepast.
 • Wil je verder nog iets kwijt?
 • Bezoek snel onze internetsite en profiteer van aanbiedingen die hier regelmatig op te vinden zijn.  Daarnaast zie ik u graag bij ons op de loods!