#evenvoorstellen Mark Greveling

#evenvoorstellen Mark Greveling

In onze nieuwe rubriek #evenvoorstellen, stellen we elke twee weken een werknemer van Handelsonderneming Minco aan je voor. Vandaag is het de beurt aan Mark Greveling! Mark is sinds mei dit jaar allround medewerkers van Minco.

Mark Greveling
 • Wie ben je en wat is je rol binnen Handelsonderneming Minco?
  Mijn naam is Mark Greveling en ik ben een allround medewerker binnen Minco. Voorzie klanten van advies, help klanten met opladen en bezorgen van materiaal thuis, verder help ik met de inkoop en planning ritten. Ik ben vader van twee fantastische dochters, en sinds september getrouwd met Wendy. Mijn hobby’s zijn tennissen en uiteraard mag ik graag bezig zijn met het opknappen en verbouwen van ons eigen woning.
 • Hoe lang werk je bij Minco?
  Sinds mei 2018 ben ik fulltime werkzaam bij Minco. Voor ik bij Minco kwam was ik werkzaam in de metaalsector als monteur/ lasser/ bankwerker. Ik was echter wel aan aan nieuwe uitdaging toe na dit 10 jaar te hebben gedaan.
 • Wat zijn volgens jou de belangrijkste onderscheidingen kenmerken (USP’s) van Minco?
  De belangrijkste onderscheiding van Minco is in mijn ogen de klant gerichtheid en de korte duidelijke lijnen die wij volgen.
 • Wat spreekt jou het meeste aan binnen Minco?
  Wat mij het meest aanspreekt in ons bedrijf is dat we goed kunnen opschieten met elkaar en dat we op elkaar zijn ingespeeld.
 • Hoe zou een klant Minco omschrijven?
  Als een bedrijf waar klantvriendelijkheid voorop staat, en een bedrijf waar bijna alles te halen of anders te bestellen is.
 • Wat zijn de meest voorkomende vragen?
  “Ik ben opzoek naar hout, kan jij mij helpen?” Gelukkig zien we hier nog steeds de humor van in!
 • Noem eens vijf naamwoorden die bij het bedrijf passen? (bijvoorbeeld betrokken, snel e.d.)
  Vriendelijk, meedenkend, sterk, Vooruitstrevend, kwalitatief
 • Wat is je leukste opdracht tot dusver?
  Ik vind eigenlijk best een hoop dingen leuk, vooral de dingen waar ik mijn eigen initiatief kan(en mag) tonen. Ik kijk overigens uit naar de verhuur tak die Minze de vorige voorstel ronde al aangekaart heeft!
 • Klus je zelf ook wel eens? Zo ja, wat doe je zoal?
  Zoals al eerder vermeld ben ik nog altijd met ons eigen huisje bezig, momenteel zijn de wc en bijkeuken aan de beurt.
 • Waar ben je het meest trots op?
  Mijn twee Dochters!
 • Jij bent pas tevreden als…?
  Een klant met een tevreden gevoel bij ons de loods verlaat. En of dit nou met een gigantische order is of met een paar afval latjes maakt in dit geval totaal niet uit!
 • Wil je verder nog iets kwijt?
  Ik hoop nog heel wat tijd bij Minco te kunnen vol maken en dat ik mij bij deze goed heb kunnen voorstellen. Oant Sjen by Minco!