Over ons - Handelsonderneming Minco

Over OnsOver ons

Handelsonderneming Minco uit Buitenpost, ook wel hominco(.nl) of Minco genoemd. In onze loods vindt je een ruimte opslag van 1500 m2 met een compleet assortiment aan Bouwhout, Tuinhout, Isolatiemateriaal, Gips, PVC buizen en Hulpstukken en veel meer. We hebben ruim 12 jaar ervaring en bieden al onze producten en materialen tegen scherpe prijzen aan. De producten en materialen die we bieden zijn eerste keus.

Webwinkel

In onze webwinkel vindt je het grootste deel terug van ons assortiment. Wij breiden ons aanbod online steeds verder uit, zodat je ook online de beste kluservaring hebt. Kun je bepaalde producten niet vinden op onze website? Laat het ons telefonisch (0511 – 541440) of via ons contactformulier weten. Geef aan welk product(en) je zoekt en hoeveel stuks je hiervan nodig bent. Op onze Blog plaatsen we regelmatig updates met betrekking tot ons bedrijf, producten, aanbiedingen en meer. Ook zijn we actief op Facebook, Twitter en Youtube. Volg ons via deze kanalen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Bezoekadres

Loods BuitenOp de loods aan de Marconistraat 3 in Buitenpost vindt je een compleet aanbod van alle producten die je online vindt en meer. Daarnaast hebben we een groot aanbod aan PVC Buizen en Hulpstukken. Ook vindt je hier planken, plaatmateriaal, gips, kozijnen en zakgoed bij ons in de winkel.

Winkel

Als je de loods binnen komt vindt je gelijk aan je linkerhand een winkel waar je al onze schroeven, bits, gereedschappen, klein pvc, elektra, beits en verven, kitspuiten en dergelijke vindt. Een totaal aanbod voor elke klus. Laat je informeren door één van onze medewerkers over de mogelijkheden en toepassingen van deze producten.

Buitenterrein

Op het buitenterrein vindt je het grootste deel van ons tuinhout in de buitenstelling. Je kan met je auto het buitenterrein oprijden, zodat je gelijk de materialen naar keuze kan op- of inladen. Met pijlen wordt aangegeven wat de rijrichting is van het buitenterrein. Heb je zelf geen aanhanger? Informeer naar de mogelijkheden om een aanhangwagen te lenen of naar de mogelijkheid tot bezorgen.

Openingstijden

We zijn geopend van maandag t/m zaterdag, onze openingstijden vindt je terug in onze blogpost “Wanneer zijn wij open/gesloten? Openingstijden“. Heb je vragen? Laat het ons weten via de pagina contact.

Bedrijfsgegevens

Minco Bouwmaterialen
Marconistraat 3
9285WG Buitenpost
Tel. 0511-541440
info@hominco.nl

Btw nummer: 106935999B01