Lariks douglas vlonderplanken

Ben je op zoek naar een mooie natuurlijke uitstraling voor je terras? Denk dan eens aan ons Lariks douglas vlonderplanken. Deze planken hebben behalve een lange levensduur een prachtige warme uitstraling. We verkopen deze in verschillende lengtes, waarvan we 400 centimeter standaard op voorraad hebben liggen.

Lariks douglas vlonderplanken

Lariks staat er bekend om dat het gemakkelijk te verwerken is. Na droging worden wordt douglas steeds harder, hierdoor wordt het ook steeds sterker. Deze planken hebben meerdere doeleinden, denk hierbij aan bijvoorbeeld het maken van bloembakken, maar ook aan het maken van vlonders. Een klant van ons heeft het gebruikt voor het maken van een vlonder rondom zijn huis. Het huis, een stalen schuurwoning, is al een plaatje op zichzelf. De lariks vlonderplanken maakt het plaatje af, wat een prachtige uitstraling!

Afmetingen Lariks douglas vlonderplanken

Zoals je in de inleiding al las leveren we deze vlonderplanken in de lengte 400 cm standaard vanuit voorraad. De dikte en breedte van deze vlonderplanken is 25 bij 140 mm. De lengte 300 en 500 cm leveren we op bestelling. De levering hiervan duurt circa vijf werkdagen. Bestel je deze maand (mei 2019) online voor minimaal 500 euro? Dan krijg je 2,5% korting op je totale bestelling van ons (exclusief verzendkosten). Scroll naar beneden en klik op link voor huidige prijzen.

Omdat een foto meer zegt dan 1000 woorden

Lariks douglas vlonderplanken

 

 

 

 

 

 

 

Actuele prijzen en voorraadinformatie

Lariks douglas vlonderplank 25×140 mm