PVC voorjaarsactie

De gehele maand maart hebben we een PVC voorjaarsactie! Ben je nog op zoek naar een nieuwe regenpijp? Zoek je vervanging voor je afvoer?  Of wil je de riolering nu echt wel eens gaan aanpakken? Wat ons betreft is er geen reden meer tot uitstellen. Je krijgt de hele maand maart van ons 7,5% korting op PVC bij je online bestelling. Je hoeft hier niks voor te doen! De korting wordt automatisch verrekend met het totaalbedrag.

PVC voorjaarsactie

Onze voorjaarsactie van de maand maart geldt voor al onze PVC producten die je vindt op de website onder  PVC (https://www.hominco.nl/product-categorie/pvc-afvoer/). Gereedschappen, handschoenen, lijmen en dergelijke zijn uitgesloten. In deze actie gaat het om onze buizen en hulpstukken waarop je deze korting ontvangt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • PVC buis SN-4: een PVC buis voor de buitenriolering en hemelwaterafvoer. Deze buis leveren we in 200, 250, 400 en cm lengte. De diameters van deze buis variëren van 32 t/m 110 mm.
  • PVC buis SN-8: een PVC buis die je gebruik als duiker, onder een dam bijvoorbeeld. Deze buizen zijn voorzien van een manchetmof. We leveren deze buizen in de lengte van 500 cm en in diameters 200, 250 en 315 mm.
  • Manchet hulpstukken: deze hulpstukken gebruik je bijvoorbeeld voor het verbinden van twee gelijke of ongelijke buizen. Of bijvoorbeeld voor het maken van een bocht.
  • Lijm hulpstukken: deze hulpstukken gebruik je ook voor het verbinden of voor het verleggen van bochten. Deze hulpstukken dien je echter te verlijmen.

Heb je vragen?

Heb je vragen over deze PVC voorjaarsactie? Laat het ons weten en neem contact met ons op.