Schroevenwand: het assortiment

Schroevenwand
Schroevenwand

Sinds we vorig jaar een nieuwe winkel hebben gemaakt met een nieuwe balie, hebben we ook geleidelijk aan een heuse schroevenwand ingericht. Als je bij ons in de loods bent geweest, heb je de wand vast al eens gezien. Als je de winkel binnenkomt heb je gelijk aan je linkerhand allemaal vakjes met schroeven, bouten, haken en ogen en pluggen. We hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten en maten.

We bieden deze schroeven en bouten en moeren aan naast ons “gewone” aanbod, wat je op de foto op de rechterkant ziet. Deze schroeven zitten verpakt per 50, 100 of zelfs 200 stuks. Handig bij een grote klus waar je  veel schroeven nodig bent. Heb je een kleinere klus of een klus waarbij je weinig schroeven hoeft te gebruiken? Dan is het wel zo handig als je zelf de hoeveelheid schroeven, bouten en/of moeren zelf kan uitzoeken.

Aanbod

In de de kastenwand vind je onder andere terug:

  • Houtdraadbouten (RVS)
  • Spaanplaatschroeven (Torx)
  • Vlonderschroeven (RVS)
  • Slotbouten (RVS)
  • Haken en Ogen
  • Houtdraadbouten (niet RVS)
  • Pluggen / Schroeven met pluggen

Kastenwand - detail

Kan ik de “losse”schroeven/bouten ook online bestellen?

Nee, helaas zijn op dit moment  deze schroeven en bouten alleen in de fysieke winkel te koop, deze vind je hier. De “losse” schroeven komen nog wel in ons online aanbod, we laten je het weten wanneer dit het geval is. Tot die tijd, kun je de schroeven alleen bij ons in de loods afnemen. Wel vind je onder de categorie ijzerwaren de verpakte slotbouten, schroeven en gipsschroeven.

Afwegen en afrekenen

WeegschaalIn winkel kun uit de verschillende bakjes pakken wat je nodig bent en met behulp van de weegschaal afwegen. Deze weegschaal staat midden in de schroevenwand. Hier vind je ook een instructie hoe je weegschaal kan gebruiken. Belangrijk is dat je het baknummer onthoud en het klein materiaal per baknummer op de weegschaal legt. Als je hulp of advies nodig hebt dan kan een medewerker van Handelsonderneming Minco je hier mee helpen.

Vragen?

Heb je naar aanleiding van deze Blog post nog vragen of heb je advies nodig? Kijk eens tussen de veelgestelde vragen voor een antwoord op je vraag. Kom langs op de loods, maak gebruik van het formulier op de pagina contact of bel ons op 0511 541440. Heb je suggesties of tips?  Laat het ons weten, want we schrijven deze Blog Posts voor jou! Heb je ook Facebook of Twitter, vergeet je ons dan niet te volgen op Facebook of Twitter?