menu
Afmeting
Prijs

Groen betonplex glad

Profiteer van extra voordeel bij Minco Bouwmaterialen!

In juli krijgt 7,5% korting op gereedschap! We wensen u alvast veel klusplezier! Bestelt u voor € 350,- of meer? Dan krijgt u 2,5% korting!

 
2 artikelen
 

Groen Betonplex glad, ook wel interform groen betonplex berken genoemd is berkentriplex met een semi transparante groene fenolcoating. Beide kanten van deze plaat zijn glad, wat het makkelijk maakt om schoon te maken/houden. De interform groene plaat kan voor zichtwerk, maar ook voor interieur of constructieve toepassingen worden gebruikt. Door de stootvastheid en decoratieve oppervlakte is interform ook ideaal voor interieur- en carrosseriebouw.

Gebruik deze constructie voor stallenbouw, interieurbouw, meubels, trailers, vloeren, paardentrailers, kasten, automotive, winkelinrichting, betonbekisting, wanden, aanhangwagens en keukens.

Deze berken multiplex plaat leveren we in 125x250cm dikte 18 mm en 152,5x305 cm dikte 18 mm.

Van elk individueel product vindt u de voorraadinformatie op onze website. Mocht er onvoldoende voorraad zijn voor uw bestelling, dan bestellen wij het extra materiaal voor u. De gemiddelde levertijd is vier werkdagen, maar wij houden u op de hoogte van de levertijd van uw bestelling. Als u vragen heeft kunt u kijken bij veel gestelde vragen, of neem gerust contact met ons op.
 
 

  

10% korting op gereedschap!