menu
Kleur
Afmeting
Materiaal
Bewerking
Prijs

Boeiplanken

Profiteer van extra voordeel bij Minco Bouwmaterialen!

In mei krijgt 10% korting op verf en beits! We wensen u alvast veel succes met uw verfklus! Bestelt u voor € 350,- of meer? Dan krijgt u 2,5% korting!

 
2 artikelen
Boeidelen vuren
vanaf 21,55
beschikbaar in 2 maten
Boeidelen red ceder
vanaf 119,00
beschikbaar in 3 maten
 

Boeiplanken red cedar of vuren bestelt u gemakkelijk en snel bij Minco Bouwmaterialen in Buitenpost. We zijn het adres voor een ruim assortiment van boeiplanken, oftewel boeidelen. We leveren deze in verschillende kopmaten en lengtes. 

Boeiplanken/boeidelen gebruikt u voor de afwerking van randen op rechte en op schuine daken. Ons aanbod bestaat uit red cedar planken die gegrond zijn en vuren planken. Red cedar planken zijn gegrond en zijn gelijk te plaatsen op uw gevel. We raden met beide soorten planken aan deze te lakken voor het behoud van het materiaal.

Van elk individueel product vindt u de voorraadinformatie op onze website. Mocht er onvoldoende voorraad zijn voor uw bestelling, dan bestellen wij het extra materiaal voor u. De gemiddelde levertijd is vier werkdagen, maar wij houden u op de hoogte van de levertijd van uw bestelling. Als u vragen heeft kunt u kijken bij veel gestelde vragen, of neem gerust contact met ons op.
 
 

  

10% korting op verf en beits!