menu
Kleur
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Diameter
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Afmeting
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Materiaal
Bewerking
Prijs

IJzerwaren

Profiteer van extra voordeel bij Minco Bouwmaterialen!

In juli krijgt 7,5% korting op gereedschap! We wensen u alvast veel klusplezier! Bestelt u voor € 350,- of meer? Dan krijgt u 2,5% korting!

 

IJzerwaren bestelt u gemakkelijk en snel bij Minco Bouwmaterialen in Buitenpost. Bekijk ons aanbod in beslag voor binnen- en buitenhuis met onder andere slotenklinksetsscharnieren en raamsluitingen.

Of u nou in steenbeton of hout moet boren, Minco bouwmaterialen heeft de juiste boor voor iedere klus. We leveren deze boren in verschillende diameters en lengtes. 

Gaas koopt u per rol bij ons en het gaas dat wij aanbieden is in verschillende rollengtes, hoogtes en maaswijdtes verkrijgbaar. Wij hebben verschillende soorten groen gaasvierkant gaas en schapengaas in ons assortiment.


Voor elke klus hebben we het gereedschap wat u zoekt. Handzagenhoutbeitels, rolmaten, kitpistolen, schroevendraaiers en hamers, wij hebben het allemaal. Ook voor een uitgebreid aanbod aan schroevenloodspijkersboren en schuttingmateriaal kun u bij Minco Bouwmaterialen terecht!

Van elk individueel product vindt u de voorraadinformatie op onze website. Mocht er onvoldoende voorraad zijn voor uw bestelling, dan bestellen wij het extra materiaal voor u. De gemiddelde levertijd is vier werkdagen, maar wij houden u op de hoogte van de levertijd van uw bestelling. Als u vragen heeft kunt u kijken bij veel gestelde vragen, of neem gerust contact met ons op.
 
 

  

10% korting op gereedschap!