menu
Kleur
Diameter
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Materiaal
Prijs
Type hulpstuk
  • + Toon meer
  • - Toon minder

PVC afvoer

Profiteer van extra voordeel bij Minco Bouwmaterialen!

In oktober krijgt u 7,5% korting op kitten en lijmen. Ook krijgt u 50% korting op transport*!

*Met uitzondering van PostNL pakketten

 

PVC Afvoer bestelt u gemakkelijk en snel bij Minco Bouwmaterialen in Buitenpost. We zijn het adres als het gaat om hemelwaterafvoer en riolering. U vindt een uitgebreid assortiment van tal van producten, waarvan het grootste deel ook direct vanuit voorraad leverbaar is.

PVC dakgoten leveren we in bakgoot 120 mm en ronde goot. Om het u gemakkelijk te maken hebben we alle producten die bij elkaar horen gegroupeerd, zodat u razendsnel ue producten hebt gevonden. Drainage leveren we in 60 mm80 mm en 100 mm voor de afvoer van water uit de bodem over en door de grond. Invoersets leven we in 120 cm280 cm en 420 cm en zijn vijfdelig, deze gebruik u bijvoorbeeld voor uw verschillende leidingen binnen te laten komen in de meterkast.

PVC Hulpstukken leveren we in de meest gangbare maten van 32 mm40 mm50 mm75 mm80 mm90 mm100 mm125 mm160 mm en vele andere maten. PVC hulpstukken leveren we als manchet en lijmmof. Rioleringsbuis en hemelwaterafvoer buis leveren we in verschillende diameters en lengtes. Ook voor tyleen waterleidingen en straatkolken ben u bij ons aan het juiste adres.

Van elk individueel product vindt u de voorraadinformatie op onze website. Mocht er onvoldoende voorraad zijn voor uw bestelling, dan bestellen wij het extra materiaal voor u. De gemiddelde levertijd is vier werkdagen, maar wij houden u op de hoogte van de levertijd van uw bestelling. Als u vragen heeft kunt u kijken bij veel gestelde vragen, of neem gerust contact met ons op.
 
 

  

7,5% korting op kitten en lijmen!