menu
Kleur
Diameter
Afmeting
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Materiaal
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Bewerking
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Prijs

Tuinhout

Profiteer van extra voordeel bij Minco Bouwmaterialen!

In juli krijgt 7,5% korting op gereedschap! We wensen u alvast veel klusplezier! Bestelt u voor € 350,- of meer? Dan krijgt u 2,5% korting!

 

Tuinhout bestelt u gemakkelijk en snel bij Minco Bouwmaterialen in Buitenpost. Fundatiehout gebruikt u onder andere voor tuinhuisjes, overkappingen, schuurtjes en dergelijke. We leveren dit in de maten 40x190 mm en 6x100 als plank/strip en als piket in 40x40 mm en 45x95 mm. Ons aanbod aan kastanjehout bestaat uit een kastanje houten poort, een schapenhek en kastanje paal in verschillende lengtes. Kastanje hout staat bekend om zijn duurzaamheid en prachtige natuurlijke uitstraling. Het hout is onbehandeld te gebruiken en heeft een stoere look. Het wordt veel gebruikt als boompaal, rasterpaal, afrastering voor kleinvee, kortom de mogelijkheden zijn groot.

Voor een mooie natuurlijke uitstraling kunt u ook een mat of scherm gebruiken die u tegen betonnetten bevestigd. Denk hierbij aan bamboescherm zwart of bamboesherm geelboomschorsmatheidemat of wilgentenenmat.

Wilt u liever een strakke schutting? We leveren tal van opties als kant en klare schuttingen. Daarnaast leveren we ook betonnen palen en betonnen platen. Gebruik onze tuinpalen om deze schuttingen te monteren.

Bent u handig en wilt uzelf een schutting maken? Kijk dan eens bij ons aanbod aan tuinplanken/balken.

Van elk individueel product vindt u de voorraadinformatie op onze website. Mocht er onvoldoende voorraad zijn voor uw bestelling, dan bestellen wij het extra materiaal voor u. De gemiddelde levertijd is vier werkdagen, maar wij houden u op de hoogte van de levertijd van uw bestelling. Als u vragen heeft kunt u kijken bij veel gestelde vragen, of neem gerust contact met ons op.
 
 

  

10% korting op gereedschap!