menu
Even voorstellen: Femme Weening

Even voorstellen: Femme Weening

19-03-2021
Zoals u weet hadden we enige tijd terug een vacature voor logistiek medewerker. Deze vacature is inmiddels deels ingevuld door onze nieuwe medewerker Femme Weening.

Hallo, ik ben Femme Hendrik Weening, ik woon nog bij mijn ouders in Warfstermolen maar op den duur wil ik op mijzelf gaan wonen. Ik heb nu bijna 2 jaar een relatie met mijn vriendin.

Voorheen heb ik eerst bij een loonbedrijf gewerkt. Dat heb ik een aantal jaren gedaan maar op een gegeven moment wilde ik toch wat anders. Daarna heb ik bijna een jaar bij een bouwbedrijf gewerkt.  Afgelopen voorjaar kwam ik de vacature van logistiek medewerker bij Minco tegen en daar heb ik toen op gesolliciteerd.  Sinds afgelopen week ben ik hier nu werkzaam dus u zult mij hier regelmatig tegenkomen in de loods of op locatie als uw spullen bezorgd moeten worden.

Het lijkt mij hier super leuk om te werken en van alles wat te doen. Van levering tot orders klaar zetten voor de klant. Heeft u nog meer vragen aan mij stel ze dan gerust!