menu
Even voorstellen: Hendrik Rintje Schievink

Even voorstellen: Hendrik Rintje Schievink

29-06-2020
Mijn naam is Hendrik Rintje Schievink. Ik ben 35 jaar en samen met mijn vriendin woonachtig in Noardburgum. Per maandag 29 juni ben ik werknemer bij Minco Bouwmaterialen.

Voordat ik bij Minco kwam werken heb ik acht maanden als Hoofd Commerciële Binnendienst bij Lasaulec in Heerenveen gewerkt en daarvoor tien jaar bij Hulpmiddelencentrum in meerdere plekken in Friesland. Ik ga mij bij Minco bezig houden met de organisatiestructuur, de verkoop/marketing en de interne processen, maar zal ook bijspringen op de plekken waar dat nodig is.
 

Het leek mij een uitdaging om in een kleiner team te werken waarbij je s' middags uit kunt voeren wat je ‘s ochtends hebt bedacht.
 

Het leek mij een uitdaging om in een kleiner team te werken waarbij je s' middags uit kunt voeren wat je ‘s ochtends hebt bedacht. Daarnaast is er binnen Minco wel een structuur en zijn er processen, maar het zal mijn taak worden om deze in beeld te brengen zodat hier op gestuurd kan worden.  Uiteindelijk zijn dit allemaal middelen om de klant zo efficiënt mogelijk te helpen waarbij het doel is dat deze klant met een tevreden gevoel de winkel verlaat. En daar gaat het om, en daar krijg ik energie van!

 

Ik vind dat Minco Bouwmaterialen een mooie groei doormaakt. Daarnaast gaat Minco met de tijd mee, zoals de activiteit op social media en de effectieve website. Daar mogen de collega’s die zich hiervoor inzetten best trots op zijn!

 

Last but not least hoop ik dat zowel onze klanten als iedere andere ondernemer of particulier goed en gezond door deze Coronatijd heen komt en dat we zo spoedig mogelijk het normale leven weer op mogen pakken.