Klantenservice

Je bent op de pagina klantenservice terecht gekomen, waarschijnlijk omdat je een vraag hebt of informatie zoekt over ons bedrijf. Om het je makkelijk te maken, hebben we aan linkerkant onze klantenservicepagina’s staan. Hieronder vindt je de meeste gebruikte categorieën op onze website die door klanten worden gebruikt.

Als je informatie zoekt over producten kijk dan naast onze webwinkel met uitgebreide productinformatie ook eens op onze Blog, waar je veel informatie vindt over nieuwe producten, ontwikkelingen binnen ons bedrijf, aanbiedingen en ook wanneer we open zijn en gesloten in verband met feestdagen.

Heb je zelf ook een Facebook- en Twitterprofiel? Vergeet ons dan ook niet te volgen op Facebook en/of Twitter. We zijn actief op deze kanalen omdat we graag onze klanten willen inspireren en op de hoogte willen houden van nieuwe ontwikkelingen. Naast de scherpe prijzen die we bieden hebben we ook aanbiedingen, deze vindt je op de homepagina op onze website onder het kopje aanbiedingen.