menu
Afmeting
Bewerking
Prijs

Antislip betonplex

 
2 artikelen
Antislip betonplex 125x250 cm
vanaf 84,50
beschikbaar in 2 maten
 

Antislip betonplex roodbruin, ook wel interdeck antislip bruin berken genoemd, is een antislip constructieplaat op basis van berken multiplex. Aan beide zijden is de plaat voorzien van fenolcoating, één zijde is voorzien van een (wiremesh) antislip-patroon.

Deze constructieplaat kent verschillende toepassingen, hierbij kun je denken aan: vloeren vrachtwagen, steiger, platform, wagons, antislipvloer, trap, bedrijfswagen, aanhangwagen, tribune, bussen, automotive, laaddok en hoogwerker.

Deze platen worden geleverd in 125x250 cm, 152,5x250 cm en 152,5x305 cm. Deze platen leveren we in verschillende diktes en is afhankelijk van uw toepassing. Deze antislip platen leveren we ook in Superfloor gigant

Van elk individueel product vindt u de voorraadinformatie op onze website. Mocht er onvoldoende voorraad zijn voor uw bestelling, dan bestellen wij het extra materiaal voor u. De gemiddelde levertijd is vier werkdagen, maar wij houden u op de hoogte van de levertijd van uw bestelling. Als u vragen heeft kunt u kijken bij veel gestelde vragen, of neem gerust contact met ons op.