menu
Diameter
Afmeting
Bewerking
Prijs

Betonnetten

 
5 artikelen
Betonnet 200x300 cm
vanaf 8,50
beschikbaar in 5 maten
Betonnet 90x180 cm
vanaf 16,50
beschikbaar in 2 maten
Feb staal
vanaf 4,22
beschikbaar in 3 maten
 

Betonnetten bestelt u gemakkelijk en snel bij Minco Bouwmaterialen in Buitenpost. Betonnetten gebruikt u voor het maken van betonvloeren en voor betonwanden, maar ook als afrastering in uw tuin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een combinatie van hardhouten palen en heidemat of bamboe. We leveren deze betonnetten onbehandeld (ook wel roestig genoemd) en ook in gegalvaniseerde uitvoering. Er is keuze tussen verschillende diktes een maaswijdtes. Met maaswijdtes wordt de afstand tussen de staaldraden aangeduid.

We leveren betonnetten 200x300 cm en 200x500 cm in roestig en gegalvaniseerd in verschillende diktes en maaswijdtes. Betonnetten in 180x180cm, ook wel gaaspaneel genoemd leveren we in dikte 4mm in maaswijdtes 100 en 50mm. Ook leveren we gaaspaneel betonetten in 90x180mm met een dikte van 4 en 5mm.

Van elk individueel product vindt u de voorraadinformatie op onze website. Mocht er onvoldoende voorraad zijn voor uw bestelling, dan bestellen wij het extra materiaal voor u. De gemiddelde levertijd is vier werkdagen, maar wij houden u op de hoogte van de levertijd van uw bestelling. Als u vragen heeft kunt u kijken bij veel gestelde vragen, of neem gerust contact met ons op.