menu
Kleur
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Diameter
Afmeting
Prijs

Elektra

Profiteer van extra voordeel bij Minco Bouwmaterialen!

In september krijgt u 50% korting op transport!*

Bestelt u voor € 350,- en meer? Dan krijgt u 2,5% korting op uw bestelling.

*Met uitzondering van PostNL pakketten

 
40 artikelen
Ymvk kabel
vanaf 1,99
beschikbaar in 8 maten
Buisspijkerbeugel
vanaf 0,12
beschikbaar in 2 maten
Busch-Jaeger balance polarwit
vanaf 3,50
beschikbaar in 6 maten
Stekkers
vanaf 4,95
beschikbaar in 2 maten
Drukzadel open
vanaf 0,18
beschikbaar in 4 maten
Electra 16 mm
vanaf 0,12
beschikbaar in 5 maten

Elektra bestelt u gemakkelijk en snel bij Minco Bouwmaterialen in Buitenpost. Denk hierbij aan 3×2.5mm Installatiekabel YMVK en 3×2.5 mm Grijze kabel XMVK. YMVK installatiekabel wordt verkocht in verschillende eenheden en heeft een kabeldoorsnede van 2,5 mm2. De kabel is moeilijk brandbaar door de buitencoating. Deze kabel is ideaal voor het aanleggen van verlichting of stroompunten in een schuurtje, overkapping of garage. U monteert deze kabel in een installatiebuis, kabelkanaal of een flexibele mantelbuis. 5×2.5 mm Grijze kabel XMVK is moeilijk brandbaar door de buitencoating. Deze kabel is ideaal voor het aanleggen van verlichting of stroompunten in een schuurtje, overkapping of garage. 

Vd draad is het meest gebruikte installatiedraad voor installatiewerk. We leveren VD draad in een dikte van 2.5 mm2 in de kleuren blauw, bruin, zwart en groen/geel. Deze wordt bij ons verkocht per 10 of per 100 meter.

Voor een compleet assortiment voor uw elektra/elektronische klus kunt u bij ons terecht, ook voor een elektra inbouwdoos, lasklemmen, elektra buizen of spijkerclips bent u bij ons aan het juiste adres.

Van elk individueel product vindt u de voorraadinformatie op onze website. Mocht er onvoldoende voorraad zijn voor uw bestelling, dan bestellen wij het extra materiaal voor u. De gemiddelde levertijd is vier werkdagen, maar wij houden u op de hoogte van de levertijd van uw bestelling. Als u vragen heeft kunt u kijken bij veel gestelde vragen, of neem gerust contact met ons op.
 
 

  

50% korting op transport!