menu

Diversen

Profiteer van extra voordeel bij Minco Bouwmaterialen!

In september krijgt u 50% korting op transport!*

Bestelt u voor € 350,- en meer? Dan krijgt u 2,5% korting op uw bestelling.

*Met uitzondering van PostNL pakketten

 
15 artikelen
Zwaluwstaartplaat
vanaf 18,50
beschikbaar in 2 maten
Anti-worteldoek
vanaf 1,10
beschikbaar in 2 maten
Betonlatei
vanaf 7,41
beschikbaar in 9 maten
Fakro vlieringtrap
vanaf 195,00
beschikbaar in 2 maten
Velux dakraam
vanaf 345,00
beschikbaar in 2 maten
Hoekkeperband
vanaf 34,50
beschikbaar in 2 maten
Vensterbank
vanaf 122,00
beschikbaar in 3 maten
 

Diverse bouwmaterialen zoals verschillende rollen plastic, doek en folie bestelt u gemakkelijk en snel bij Minco Bouwmaterialen in Buitenpost. Denk hierbij aan dampdoorlatend doek en plastic 1,5x50m1. Dampdoorlatende doek gebruikt u voor isolatie, hellende daken, voorzetwanden. Dampdoorlatend plastic, ook wel mandragend, dampdoorlatende, waterkerende folie genoemd gebruikt u voor isolatie van hellende daken (>25 graden), gevels en voorzetwanden.

Denk daarnaast aan plastic bouwfolie type 100, bouwfolie gebruikt u ter bescherming van stenen, hout, beton en andere bouwmaterialen. Het biedt bescherming tegen vocht en is onschadelijk voor het milieu. Bouwfolie wordt ook wel afdekplastic, plastic folie of PE-folie genoemd.

Dpc folie leveren we in 100 mm, 220 mm en 300 mm en gebruikt u als dampdichte en waterkerende folie voor funderingen en kozijnen. Deze folie heeft een hoge scheur- en drukweerstand. Het is voorzien van wafelstructuur aan weerszijden van de folie. Dpc folie 300 mm breed wordt verkocht per losse meter en per volle rol van 50m.

Van elk individueel product vindt u de voorraadinformatie op onze website. Mocht er onvoldoende voorraad zijn voor uw bestelling, dan bestellen wij het extra materiaal voor u. De gemiddelde levertijd is vier werkdagen, maar wij houden u op de hoogte van de levertijd van uw bestelling. Als u vragen heeft kunt u kijken bij veel gestelde vragen, of neem gerust contact met ons op.
 
 

  

50% korting op transport!