menu

Folies

 
17 artikelen
Dpc folie
vanaf 7,65
beschikbaar in 4 maten
Miofol 125 gram
vanaf 64,75
beschikbaar in 2 maten

Folies bestelt u gemakkelijk en snel bij Minco bouwmaterialen in Buitenpost. Folies koopt u per rol of per strekkende meter. Dit is afhankelijk van het product wat u wilt, denk hier aan bij het bestellen van de folie naar uw keuze.

We leveren bouwfolie in afmetingen 3,4 en 6 meter breed, deze koopt u bij Minco per rol. Deze doorzichtige folie gebruikt u onder het beton voor het afschermen tegen vuil, stof en vocht. U kunt bouwfolie ook gebruiken voor het afdekken van uw vloeren tijdens schilder- en verbouwwerkzaamheden.

Dampdoorlatend doek leveren we per M2 of per volle rol van 75m2. We leveren deze met een breedte van 1,5 meter. Dit doek zorgt voor een goede waterkering en doordat deze dampdoorlatend is, voorkomt het inwendige condensatie.

DPC folie koopt u per rol van 50m2 en zorgt voor een waterdichte/vochtkering. Dit folie wordt gebruikt tegen opstijgend/doortrekkend vocht in muurconstructies, funderingen, nokvorst en kelder.

Van elk individueel product vindt u de voorraadinformatie op onze website. Mocht er onvoldoende voorraad zijn voor uw bestelling, dan bestellen wij het extra materiaal voor u. De gemiddelde levertijd is vier werkdagen, maar wij houden u op de hoogte van de levertijd van uw bestelling. Als u vragen heeft kunt u kijken bij veel gestelde vragen, of neem gerust contact met ons op.