menu
Kleur
Afmeting
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Materiaal
Prijs

Gereedschap

Profiteer van extra voordeel bij Minco Bouwmaterialen!

In december krijgt u een gratis Minco rolmaat bij uw bestelling! Bestelt u online en is uw bestelling minimaal € 350,-* dan krijgt 2,5% korting op uw bestelling.

* Exclusief verzendkosten.

 
40 artikelen
Handzaag
vanaf 7,50
beschikbaar in 3 maten
Koevoet
vanaf 23,95
beschikbaar in 2 maten
Lijmklemmen
vanaf 18,95
beschikbaar in 4 maten
Plakspaan
vanaf 10,95
beschikbaar in 5 maten
Houtbeitel
vanaf 5,25
beschikbaar in 14 maten
Rolmaat
vanaf 4,25
beschikbaar in 5 maten
Waterpas
vanaf 21,25
beschikbaar in 2 maten
Tangen
vanaf 9,75
beschikbaar in 9 maten
Voeger
vanaf 5,25
beschikbaar in 4 maten

Gereedschap bestelt u gemakkelijk en snel bij Minco Bouwmaterialen in Buitenpost. We hebben een ruim assortiment aan breed scala aan verschillende gereedschappen. Denk hierbij aan verschillende soorten zagen: gasbetonzaag, gipskartonzaag, ijzerzaag, metaalzaag en handzaag.

Ook leveren we verschillende soorten messen en bijpassende reserve messen. We leveren verschillende afbreekmessen, reserve haakmes, reservemesje stanley, reservemesjes cuttermes. Daarnaast leveren wij klapmes, universeelmes en stanley uitschuifbaarmes.

Ook verschillende soorten hamers, plamuurmessen, plakspanen en verschillende soorten bescherming tijdens je klus zoals een veiligheidsbril en oorkleppen.

Van elk individueel product vindt u de voorraadinformatie op onze website. Mocht er onvoldoende voorraad zijn voor uw bestelling, dan bestellen wij het extra materiaal voor u. De gemiddelde levertijd is vier werkdagen, maar wij houden u op de hoogte van de levertijd van uw bestelling. Als u vragen heeft kunt u kijken bij veel gestelde vragen, of neem gerust contact met ons op.
 
 

  

Gratis rolmaat bij uw bestelling!