menu
Even voorstellen: Jasmijn Scheeres

Even voorstellen: Jasmijn Scheeres

15-05-2023
Met de uitbreiding van onze nieuwe winkel, was er ook een versterking binnen ons team nodig. Die versterking is Jasmijn! Jasmijn stelt zich in deze blog voor.

Mijn naam is Jasmijn Scheeres! Ik ben 18 jaar en ik woon in Buitenpost. Mijn hobby is boten opknappen en bezig te zijn met onze bar (mancave) thuis. Ik werk nu sinds 23 maart bij Minco Bouwmaterialen.

Ik was nog bezig met mijn opleiding Manager Retail niveau 4 in Leeuwarden, maar zag toch de kans om op de vacature van Commercieel medewerker bij Minco te reageren. De opleiding heb ik versneld gedaan en ik ben inmiddels geslaagd! De opleiding heb ik in plaats van 3 jaar in 1.5 jaar gedaan.

Hiervoor heb ik bij een woonwinkel gewerkt. Dit heb ik 1 jaar gedaan en toen was ik opzoek naar een grotere uitdaging. Daarvoor heb ik 2 jaar bij de Kruidvat gewerkt. Ik ben op dit moment ook werkzaam in het dorpshuis in Burum.

Ik zocht een grotere uitdaging en dat wilde ik bij Minco aangaan. Hier krijg ik meer verantwoordelijkheden en dat is wat ik zocht na mijn opleiding. Ik vind het fijn om in een kleiner team te werken, waardoor je ook een betere band creëert met elkaar. Ik ben thuis altijd aan het klussen, daarom leek het mij leuk om in een bouwmaterialen zaak te gaan werken. Er valt nog wel veel te leren, maar dat gaat helemaal goed komen.

Vanaf nu ga ik full time bij Minco aan het werk. U zal mij de komende tijd dan ook wel vaker tegen gaan komen in de winkel.

Ik kijk er naar uit om alle klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen in de winkel!

www.hominco.nl gebruikt cookies om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt. Als je meer wilt weten over deze cookies, klik dan hier voor ons cookie beleid. Bij akkoord geef je www.hominco.nl toestemming voor het gebruik van cookies op onze website.
 Cookies NIET accepteren