menu
Zaterdags weer open!

Zaterdags weer open!

12-10-2020
Sinds de eerste intelligente lockdown eind april is het bij de bouwmaterialenzaken niet meer rustig geweest. Daarom is bij Minco besloten om in mei de openingstijden aan te passen en zaterdags te gaan sluiten.

Dit moest wel omdat het anders niet mogelijk was om iedereen te helpen zoals u van ons gewend was. We zijn nu een paar maand verder en de situatie is weer onder controle. Er is extra personeel aangenomen en het proces is aangepast zodat de service en kwaliteit die men van Minco gewend was weer geleverd kan worden.

Minco Bouwmaterialen zaterdags weer open

Omdat een deel van onze klanten graag zou zien dat we zaterdags weer open gaan heeft Minco een marktonderzoek gedaan. Daar kwam uit dat die mening door velen werd gedeeld. Na intern beraad is er voor gekozen om terug te keren naar de oorspronkelijke openingstijden. Dat betekent dat Minco voortaan door de week weer van 8:00 tot 17:30 uur geopend is en zaterdags open gaat van 8:00 tot 12:00 uur. Op die manier hoopt Minco haar klanten tegemoet te komen zodat zij ook zaterdags kunnen beschikken over bouwmaterialen van Minco!