menu
PVC pagina verbeterd

PVC pagina verbeterd

14-09-2020
We hebben de PVC pagina op onze website verbeterd, waardoor het voor u makkelijker is geworden om het juiste hulpstuk/materiaal te vinden.

Uitgebreid PVC afvoer aanbod

We hebben een ruim assortiment aan verschillende PVC materialen, we leveren alle denkbare materialen voor uw klus. Denk hierbij aan de afvoer van regenwater of van uw riolering en alle hulpstukken en materialen die hiermee gemoeid zijn. Door ons uitgebreide aanbod is het soms lastig zoeken naar dat ene product wat u nodig hebt. We hebben naar uw feedback geluisterd en daarom een aantal aanpassingen gedaan, voor een beter en duidelijker overzicht.

Uitgebreide filteropties
We hebben extra filteropties toegevoegd aan de PVC afvoer pagina. Aan de linkerkant van de pagina vind u alle mogelijke filteropties. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een buis of hulpstukken met een diameter van 80 mm? Klik op het vinkje naast 80 mm in het linkerrijtje:

Selecteer die diameter van uw PVC buis of hulpstukken

U krijgt nu alle producten te zien die binnen de categorie PVC Afvoer een diameter van 80 mm hebben. 

Bent u op zoek naar een bepaald type hulpstuk?
Aan de linkerkant heeft u nu de mogelijk om onder het kopje "Type hulpstuk" een hulpstuk naar keuze te selecteren. Op het moment van schrijven heeft u de mogelijk te kiezen tussen: "Bocht, Ophangbeugel, T-Stuk, afsluitkap en Verloop". 

Na het selecteren van het type hulpstuk klikt u op het artikel naar keuze, in dit voorbeeld is er geklikt op "Bocht 80 mm 45 graden mof verjongd".

Het product naar keuze is gearceerd en staat bovenaan
Het komt voor dat we meerdere hulpstukken of artikelen hebben gebundeld, zo ook in het geval van het bovenstaande product. Dit doen wij om het zoeken naar bijpassende producten makkelijker voor u te maken. Het, in vorige stap, gekozen product staat bovenaan en is gearceerd, zodat u niet opnieuw hoeft te zoeken:

Gearceerd product staat bovenaan