Nieuwsbrief

Wil je de nieuwsbrief van Handelsonderneming Minco ook ontvangen? Dat is mogelijk! Via deze pagina kun je je inschrijven. Maandelijks word je op de hoogte gebracht van onze nieuwste acties en aanbiedingen. Het inschrijven kost je een paar seconden en dan ben je er wel zeker van dat je op de hoogte blijft van de laatste updates.

Nieuwsbrief

Elke maand hebben we een nieuwe aanbieding op onze website. In het vervolg hoef je niet meer naar onze website te surfen (mag natuurlijk wel!) om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen. We houden je ook op de hoogte van de nieuwtjes van nieuwe services en van onze nieuwste producten. Deze versturen we één keer maand. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat we je gaan spammen. Wil je je uitschrijven voor de nieuwsbrief? Dit kan op elk gewenst moment. Vul hiervoor het formulier hieronder in, om je af te melden. Heb je vragen over de nieuwsbrief of de inhoud hiervan? Neem contact met ons op.

Aanmelden / afmelden

We hebben het aanmelden gemakkelijk voor je gemaakt, als je onderstaande formulier invult, zorgen wij dat je aan het begin van elke maand een e-mail van ons krijgt.